Now Reading
Un nou virus va face ravagii!

Un nou virus va face ravagii!

Kyre
UN NOU VIRUS VA FACE RAVAGII !

Un studiu independent, realizat de către o alianță de universități de stat din Prosperitatea Comună, Țările Uimite, Republica Poporului și Feudalitatea Rusă a descoperit un nou virus, potențial cu mult mai periculos decât infamul CORONA.

Similar pneumoniei atipice, inițial descoperită la un asistat social din plebea saudită, și acest nou virus a fost descoperit până acum doar la o singură persoană. Culmea, este vorba despre un român!

Alexandru Protosinghel, 57 de ani, poet optzecist și ateu declarat, a fost diagnosticat cu un rinovirus de tip nou, nemaiîntâlnit până acum.

Cunoscut în popor drept virusul guturaiului, sau virusul comun al răcelii, rinovirusul nu părea să pună mari probleme de sănătate. Dar asta până acum, deoarece noul rinovirus descoperit în sângele lui Alexandru prezintă niște caracteristici în stare să dea fiori.

Internat pentru niște analize de rutină, Alexandru Protosinghel a fost transferat de urgență din salon la o secție ATI nou înființată, cu un singur pat, dedicată pacienților infectați cu noul rinovirus.

„Nu mi-au spus nimic. M-au anunțat doar că la analize a ieșit un tip nou de rinovirus și că se poate dovedi foarte periculos” a declarat Alexandru.

Într-adevăr: Alexandru, bolnav cronic de SIDA în fază terminală, a fost grav lovit de noul rinovirus. În mai puțin de 48 de ore, acesta a canibalizat toate celulele infectate cu HIV, lăsându-l pe bietul om în pragul epuizării. Aproape o optișpime din celulele sale au fost canibalizate de noul virus.

Dar asta nu e tot: contaminat fără să știe cu COVID-19, și acest virus a fost atacat cu sălbăticie de noul rinovirus și anihilat complet.

După 3 zile la reanimare și încă un set de analize, Alexandru a primit lovitura finală: noul rinovirus distrusese și cele 4 cancere (3 incipiente și unul în fază intermediară) pe care omul se baza pentru zilele de bătrânețe.

„Incredibil!” a declarat Alexandru. „Acest virus mi-a distrus tot. Nu mai am nimic. Ce o să mă fac acum?”.

Medicii sunt neputincioși. „Acest nou rinovirus este foarte agresiv și, în perspectivă, ar putea să pună mari probleme. Este bine că deocamdată a fost identificat la o singură persoană, dar, ca și în cazul COVID, există riscul ca noul rinovirus să fi fost deja diseminat în populație. Dacă aceasta se va confirma, ar fi o veste foarte proastă pentru omenire, marile companii farmaceutice ar putea fi grav afectate. Nu știu dacă vom putea face față amenințării” a declarat Mai Xiao Li,  doctor honoris causa în virusologie, Universitatea Îngerilor, Țările Uimite.

Între timp, Alexandru se zbate pe patul de spital, neștiind dacă o să apuce ziua de mâine. Din câte s-a declarat, medicii ar fi întrerupt medicația și mai speră doar într-o minune. „Pronosticul este rezervat”, a declarat sub protecția anonimatului unul dintre medicii care îl îngrijesc pe Alexandru. „Știți cum se spune: cu tratament trece în 7 zile, netratat trece într-o săptămână”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Revista SFF Gazeta SF. All Rights Reserved.

Scroll To Top