Now Reading
Mulți dar mulți … și cu ăștia defilăm și-n 2020 too

Mulți dar mulți … și cu ăștia defilăm și-n 2020 too

CAT-Graur
editorial-gazetasf-nr19

Este o vreme minunată de trăit pentru un aficionado de SFFF. Acces cvasi instantaneu și ieftin la practic toate filmele și serialele SFFF făcute vreodată și la toate cărțile și revistele, singura piedică ce o mai poți avea este timpul…

Dar dacă totul este așa de bine și frumos de ce nu mă pot opri din a mă întreba iarăși și mereu de ce sînt atît de mulți proști și mai ales de ce, complet contra intuitiv, numărul lor pare că crește, de la zi la zi? Truismul este că cei mai mulți oameni sînt proști. Așa cum bine a zis Frank Zappa, problema este că oamenii sînt răi, proști și incompetenți. Numai că nu poți să te enervezi pe oameni pentru că sînt proști, devreme ce sînt atît de deși (sic), trebuie cumva să trăiești printre și cu ei păstrîndu-ți mintea întreagă. Nu este ușor dar se poate și în acest sens iată cîteva sfaturi:

Trebuie să stăm cît mai mult în natură, plimbări sau grădinărit în grădină dacă avem. Să adoptăm animale de companie sau să facem voluntariat la un adăpost de animale. Pisicii ajută la psihic grozav.

Fără frică să diminuăm contactele cu alți oameni dar în schimb să ne uităm în sus la stele și lună. Mai nou și la comeată (sic), cum e moda acum.

Împrieteniți-vă cu filosofi și artiști și scriitori din trecut, repauzați adică. În afară de ceva spirtiism (sic) nici nu se mai pot apăra, deci cum ziceam mai sus, diminuăm contactele…

Înțelegeți că, în timp, oamenii vor plăti prețul pentru prostie. Acest lucru poate dura un timp pentru a se materializa, dar, pe cuvînt de cinste, veți vedea că se întâmplă în timpul vieții dumneavoastră. De asta ziceam să păstrăm distanța.

Încă ceva; nu uitați că Știința a demonstrat că băuturile alcoolice nu sînt probleme, sînt soluții!

În această notă optimistă, căci sîntem deșcă p-aci cam cu toții și nu ne sperie cometa dumnealor!, întregul Colectiv redacțional al Gazetei SF, trecut, prezent și viitor, vă urează un sincer La Mulți Ani cu belșug din tot ce este gratis în viață; sănătate, dragoste și noroc!

 

View Comment (1)
  • „Încă ceva; nu uitați că Știința a demonstrat că băuturile alcoolice nu sînt probleme, sînt soluții!” 🙂 – Buna asta, si sustinuta (partial) si de filmul ala strain la Oscar, „Another round” (Inca un rind)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Revista SFF Gazeta SF. All Rights Reserved.

Scroll To Top